Честните избори зависят от вас! (Видео урок)

 

 

 

                                                                    

 Възраждане започна национална кампания „Честни избори“.

Присъединете се към нас като доброволец в изборния ден и следете за честността на изборният процес.
Потърсете ни на телефон: 0899 020 240 Юлиян Губатов, e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или със съобщение във Фейсбук страниците Доброволци за честни избори и Възраждане Добрич .

От нас ще получите:
✔ Доверие.
✔ Документ, с който ще имате право да участвате в избирателна секция като застъпник/представител.
✔ Обучение как да разпознаете всяка машинация.
От нас няма да получите:
✖ Пари.
✖ Указания за кого да гласувате.

Омръзна ни жалкият мутро-олигархичен режим на управление насилствено да отнема правото на свободна воля на народа, но това зависи от всички нас: На първо място да гласуваме, но и да проследим дали гласът ни ще отиде там, където сме го изпратили. Пред всеки един от нас стои въпросът за кого да гласува. Но стои и един още по-съществен въпрос: Ако гласувам, какво ще се случи с гласа ми?

Публична тайна са машинациите в изборния ден, затова ние призоваваме: „Спрете да разчитате на някой друг да защити Вашия избор!“

На провежданите у нас избори винаги има контингент гласуващи под строй за точно определените, вечно наместени във властта партии. Сред тях са голяма част от служителите в държавните и общински организации, които са политически назначения на ГЕРБ и Обединени патриоти, членове и симпатизанти на всички партии, които се изреждат през последните години да управляват и да ни лъжат. Всички те до днес доказаха, че са еднакви. Към тях се причислява както циганският вот, който се договаря няколко месеца преди изборите, така и корпоративният вот на работници и служители, водени да гласуват под строй от бизнес кръговете, близки до управляващите партии, които разпределят „порциите“ в държавата, включително и купеният/продаден вот на платените (уж) застъпници, наблюдатели и пълномощници на партиите, които срещу 50 лв. не наблюдават изборния ден, а гласуват за този, който плаща. Общо това са около 1,5 млн. твърди гласоподаватели, отделно е и огромният брой т.нар. „мъртви души“. Техният глас е чут. А Вашият? Единственият начин да ги победим е да сме повече от тях.

Предстоящите парламентарни избори са от огромно значение за начина, по който ще живеем в България.

Спрете да разчитате на някой друг да защити Вашия избор!


Честните избори зависят от Вас!

 

 

 

 

 

 

© 2021 Движение „Възраждане“ - Добрич. Всички права запазени.