ПП „Възраждане“ Добрич, регистрира листа с 11 кандидати

   Партия „Възраждане“ регистрира листата си за предсрочните парламентарни избори, насрочени за 11 юли 2021г. Решението на РИК-Добрич е с дата 2 юни. В листата на възрожденци за осми многомандатен избирателен район Добрич са включени 11 кандидати. По реда на подреждането им те са: Георги Георгиев, Константина Спасова, Марин Попов, Димчо Димчев, Веселин Димитров, Иван Георгиев, Галин Иванов, Маргарита Иванова, Светослав Йорданов, Стефан Борисов и Диян Атанасов.

  Водачът на листата на партия „Възраждане” Георги Георгиев е роден в Добрич на 12 Май 1981 година. Средното си образование завършва във Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски със специалност „Стопански мениджмънт”, а висшето в Стопанска академия „”Д. А Ценов”. Бакалавър по специалност „Счетоводство и контрол” и магистър „Отчетност на финансови предприятия”. В момента работи в частния сектор със стартиращи предприемачи и международни компании, опериращи на българския пазар. От над 15 години развива семейна пчеларска ферма в добруджанското село Змеево. Семеен с две деца. Дългогодишен състезател по карате и иайдо. Носител на медали в национални шампионати.

    Втора в листата е Константина Спасова - председател на политическата партия „Възраждане” в Добрич. Тя е родена на 20 юни 1992 г. в Добрич. Средното си образование завършва в ЕГ „Гео Милев“. Бакалавър е по „Икономика на строителството“ и магистър по „Регионално развитие“, специализирала е ВиК инженерство. Работи като финансов експерт на чуждестранна фирма за недвижими имоти. Говори английски и руски език. Омъжена с едно дете.

© 2021 Движение „Възраждане“ - Добрич. Всички права запазени.