ПП „Възраждане“ Добрич, регистрира листа с 11 кандидати

   Партия „Възраждане“ регистрира листата си за предсрочните парламентарни избори, насрочени за 11 юли 2021г. Решението на РИК-Добрич е с дата 2 юни. В листата на възрожденци за осми многомандатен избирателен район Добрич са включени 11 кандидати. По реда на подреждането им те са: Георги Георгиев, Константина Спасова, Марин Попов, Димчо Димчев, Веселин Димитров, Иван Георгиев, Галин Иванов, Маргарита Иванова, Светослав Йорданов, Стефан Борисов и Диян Атанасов.

  Водачът на листата на партия „Възраждане” Георги Георгиев е роден в Добрич на 12 Май 1981 година. Средното си образование завършва във Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски със специалност „Стопански мениджмънт”, а висшето в Стопанска академия „”Д. А Ценов”. Бакалавър по специалност „Счетоводство и контрол” и магистър „Отчетност на финансови предприятия”. В момента работи в частния сектор със стартиращи предприемачи и международни компании, опериращи на българския пазар. От над 15 години развива семейна пчеларска ферма в добруджанското село Змеево. Семеен с две деца. Дългогодишен състезател по карате и иайдо. Носител на медали в национални шампионати.

    Втора в листата е Константина Спасова - председател на политическата партия „Възраждане” в Добрич. Тя е родена на 20 юни 1992 г. в Добрич. Средното си образование завършва в ЕГ „Гео Милев“. Бакалавър е по „Икономика на строителството“ и магистър по „Регионално развитие“, специализирала е ВиК инженерство. Работи като финансов експерт на чуждестранна фирма за недвижими имоти. Говори английски и руски език. Омъжена с едно дете.

Модернизацията на железопътната инфраструктура в Североизточна България

Развитието и модернизацията на железопътната инфраструктура в Североизточна България е сред основните приоритети на кандидатите за народни представители на ПП Възраждане в Добрички многомандатен избирателен район.


Този вид транспорт е пряко свързан с привличането на инвестиции и откриването на нови промишлени мощности в региона.

Пътуването от Добрич до Варна с влак в момента отнема близо два часа и това отблъсква не само пътниците, но и бизнеса.
Изграждането на ново скоростно и електрифицирано ЖП трасе между Силистра-Тервел-Добрич и Варна(летище), ще постави Североизточна България по съвсем друг начин на инвестиционната карта на страната.


Пътуването между Добрич и Варна може да отнема по-малко от 30 минути, а между Силистра и Варна приблизително 1 час.
Ако за някой това звучи нереално за реализация, ще напомним, че влаковете в Южна България вече се движат със скорост около 150 км/час.
Новите ЖП коридори ще открият възможности в редица сфери като туризъм, промишленост, здравеопазване. Добрата свързаност между областните центрове на Североизтока ще привлече нови инвестиции в региона и ще реши редица проблеми в областта.


ЖП транспортът е по-бърз, по-евтин, по-сигурен, по-екологичен, по-ефективен, разтоварва асфалтовите пътища от тежките камиони и не на последно място, не зависи от метеорологичните условия.


Юлиян Губатов, по професия е икономист-счетоводител, член на Контролния съвет на ПП Възраждане.

Страница 1 от 3

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Нов председател на Възраждане Добрич
виж още...
Общината да подпомогне медиците от МБАЛ Добрич
виж още...
За кожата на един предател
виж още...
Обратно в детската градина
виж още...

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Добруджа може и заслужава да бъде световна столица на чистите
виж още...
ПП Възраждане с отворена среща в Каварна
виж още...
По културата ще ги познаете
виж още...
Шумов терор над кварталите в Добрич (Видео)
виж още...
Ремонт на ремонта за 12млн. лева
виж още...

Facebook

© 2023 Движение „Възраждане“ - Добрич. Всички права запазени.